Avoimet tehtävät

Haluatko työskennellä Puolustusvoimissa? Rekrytoimme vuosittain noin 400 siviiliä, erikoisupseeria ja aliupseeria. Alla näet tällä hetkellä avoimet tehtävämme. Tutustu ja hae!

Miten haen?

Tee hakemus ja katso lisätiedot tehtävästä osoitteessa valtiolle.fi.

Kerro hakemuksessasi, miten osaamisesi ja henkilökohtaiset ominaisuutesi sopivat hakemaasi tehtävään. Käytämme rekrytoinnissa vain ilmoittamiasi tietoja. Jos saat haastattelukutsun, varaa haastattelua varten työ- ja koulutodistukset sekä virallinen henkilötodistus. Haastattelun yhteydessä sinulle voidaan teettää esimerkiksi soveltuvuusarviointi sekä turvallisuusselvitys.

Sotilastehtävärekrytointiin kuuluu 12 minuutin juoksutesti. Rekrytointiprosessi kestää noin kolme kuukautta. Ilmoitamme valintapäätöksestä kaikille hakijoille.

Jos haku ei tärppää ensimmäisellä kerralla, älä lannistu. Uusia tehtäviä tulee hakuun aika ajoin. Jos sinulla on kysyttävää hakemisesta, ota yhteyttä meihin: rekrytointi.pvpalvk(at)mil.fi tai Facebookissa Puolustusvoimien rekrytointi -sivustolla.

Nyt haemme

Suunnittelija (geotiedusteluanalyytikko)
7.08.2022 21:00
Haemme suunnittelijaa geotiedusteluanalyytikon tehtävään Puolustusvoimien tiedustelulaitokselle Jyväskylään Tikkakoskelle. Tehtävässä työskennellään osana pienryhmää, joka toimii kiinteässä yhteistoiminnassa muiden tiedustelutoimijoiden kanssa. Tehtävän sisältö koostuu geotiedustelun toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyvistä asiakokonaisuuksista. Tehtävään sisältyy matkustamista noin 20 vuorokautta vuodessa.
Lue lisää
Päällikkölääkäri (erikoisupseeri)
7.08.2022 21:00
Haemme päällikkölääkäriä Sotilaslääketieteen keskukseen Vekaranjärven terveysasemalle Kouvolaan. Päällikkölääkärinä johdat terveysaseman toimintaa ja vastaa terveysaseman tuottamista työterveyspalveluista. Osallistut varusmiesten terveydenhuoltoon yleislääkäritasoisesti sekä henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviin tukenasi ammattitaitoinen esimiesketju. Tuet varuskunnan toimintaa osallistumalla maasto- ja sotaharjoitusten lääkintähuoltoon sekä kenttälääkinnän koulutukseen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä kenttälääkinnän osaajana ja osallistua poikkeusolojen lääkintähuollon suunnitteluun osana yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa. Työ erikoisupseerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa ja sotilaallista toimintakykyä työajalla tapahtuvan harjoittelun ja vuosittaisten testien avulla. Puolustusvoimat tarjoaa henkilöstölleen myös monenlaisia muita palvelussuhde-etuja, mm. - tutkitusti hyvän työilmapiirin - tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla - palvelussuhdeasuntoja - virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön - tuetun työpaikkaruokailun
Lue lisää
Lääkäri
7.08.2022 21:00
Haemme lääkäriä Säkylän varuskunnan terveysasemalle. Tuotat varuskunnan terveydenhuoltoon liittyviä palveluja yhteistyössä terveysaseman muun henkilöstön kanssa. Osallistut lääkäritasoisen hoidon tuottamiseen asevelvollisille ja henkilöstölle. Lisäksi tehtävässä korostuu kansainvälinen yhteistoiminta koulutuksineen ja terveydenhuoltotarkastuksineen. Sinulla on mahdollisuus osallistua maasto- ja sotaharjoitusten lääkintähuoltoon sekä poikkeusolojen lääkintähuollon suunnitteluun osana yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa. Lisäksi pääset osallistumaan kenttälääkinnän koulutukseen ja kehittämään itseäsi kenttälääkinnän osaajana. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa mm. työajalla tapahtuvan liikunnan ja vuosittaisten kuntotestien avulla. Lisäksi Puolustusvoimat tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia muita palvelussuhde-etuja, mm. - tutkitusti hyvän työilmapiirin - mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen - etenemismahdollisuuksia tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla - palvelussuhdeasuntoja - virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön - tuetun työpaikkaruokailun Haluatko tietää tarkemmin, millaista on työ Puolustusvoimissa? Tutustu monipuolisiin tehtäviimme uratarinoiden kautta osoitteessa https://puolustusvoimat.fi/uratarinat
Lue lisää
Päällikkölääkäri (erikoisupseeri)
7.08.2022 21:00
Haemme päällikkölääkäriä (erikoisupseeri) Sotilaslääketieteen keskukseen Niinisalon terveysasemalle Kankaanpäähän. Terveysasema tuottaa terveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluita varuskunnan eri asiakasryhmille. Päällikkölääkärinä johdat varuskunnan terveyden- ja sairaanhoitoa ja toimit terveysaseman johtajana. Osallistut lääkäritasoisen hoidon tuottamiseen vastaten palveluskelpoisuuden arvioinnista asevelvollisten ja sotilasopiskelijoiden osalta. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus kehittyä kenttälääkinnän osaajana ja osallistua poikkeusolojen lääkintähuollon suunnitteluun osana yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa. Työ erikoisupseerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa ja sotilaallista toimintakykyä työajalla tapahtuvan harjoittelun ja vuosittaisten testien avulla. Puolustusvoimat tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm. - tutkitusti hyvän työilmapiirin - tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla - palvelussuhdeasuntoja - erinomaiset liikuntamahdollisuudet - virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön - tuetun työpaikkaruokailun
Lue lisää
Ajojärjestelijä
4.08.2022 21:00
Haemme ajojärjestelijää Jääkäriprikaatiin Sodankylään. Kyseessä on määräaikainen tehtävä 31.12.2023 asti. Toimit asiakaspalvelutehtävässä kuljetuskeskuksen toisena ajojärjestelijänä. Tehtävänäsi on ajoneuvotilausten ja ajomääräysten tekeminen ajoneuvotilausjärjestelmällä. Osallistut kuljettajien ajopäiväkirjojen täytön sekä ajo- ja lepoaikojen sekä ajojen oikeellisuuden seuraamiseen. Työhösi voi sisältyä myös ajoneuvojärjestelmän koulutustehtäviä sekä muita tarvittaessa toteutettavia tehtäviä.
Lue lisää
Ajojärjestelijä
3.08.2022 07:00
Haemme ajojärjestelijää Karjalan prikaatiin Kouvolan Vekaranjärvelle. Kyseessä on määräaikainen tehtävä 31.12.2023 asti. Toimit asiakaspalvelutehtävässä ajojärjestelijänä. Käsittelet ja suunnittelet ajoneuvo- ja kuljettajatilaukset ajoneuvotilausjärjestelmässä yhteistyössä Karjalan prikaatin muiden kuljetustoimistojen kanssa. Työhösi voi sisältyä myös muita ajoneuvohallintoon liittyviä tehtäviä.
Lue lisää
Sotilaslääkäri (erikoisupseeri)
3.08.2022 05:40
Haemme sotilaslääkäriä erikoisupseerin virkaan Sodankylän terveysasemalle. Terveysasema tuottaa lääkintähuollon ja kenttälääkinnän palveluja. Sotilaslääkäri tuottaa varuskunnan terveydenhuoltoon liittyviä palveluja yhteistyössä terveysaseman muun henkilöstön kanssa. Hän osallistuu lääkäritasoiseen potilasvastaanottotyöhön asevelvollisille. Sotilaslääkärillä on myös mahdollisuus osallistua maasto- ja sotaharjoitusten lääkintähuoltoon sekä kenttälääkinnän koulutukseen. Työ erikoisupseerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa ja sotilaallista toimintakykyä työajalla tapahtuvan harjoittelun ja vuosittaisten testien avulla. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus kehittää itseään kenttälääkinnän osaajana ja osallistua poikkeusolojen lääkintähuollon suunnitteluun osana yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa. Puolustusvoimat tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm. - tutkitusti hyvän työilmapiirin - tukea oman osaamisen kehittämiseen laajan täydennyskoulutustarjonnan sekä systemaattisen tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla - palvelussuhdeasuntoja - erinomaiset liikuntamahdollisuudet - virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön - tuetun työpaikkaruokailun
Lue lisää
Tutkija (analyytikko)
29.07.2022 05:00
Haemme tutkijaa Merivoimien esikuntaan Turkuun. Vastaat kohde- ja joukkotietokantojen suunnittelusta ja ylläpidosta sekä merioperaatioihin ja merisotataitoon liittyvien analyysituotteiden ja ilmoitusten laadinnasta. Osallistut tietotarpeiden tunnistamiseen, koostamiseen ja tiedustelukysymyksiksi muokkaamiseen. Kehität osaston sisäisiä ja Merivoimien tiedustelutoiminnan prosesseja painopisteenä lyhyen aikavälin analyysit ja niihin liittyvä tiedonkeruu. Lisäksi osallistut asiantuntijana valtakunnallisiin tutkimushankkeisiin. Tehtävään sisältyy matkustamista noin 1-5 kertaa vuodessa.
Lue lisää
Järjestelmäinsinööri
28.07.2022 21:00
Haemme järjestelmäinsinööriä Järjestelmäkeskukseen Jyväskylän Tikkakoskelle. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Vastuullasi ovat sensorijärjestelmien antenni- ja mastojärjestelmiin kuuluvien kokonaisuuksien ylläpito sekä järjestelmien elinjaksonhallintaan liittyvät tehtävät ja hankintoihin osallistuminen. Kokonaisuuteen kuuluvat antennit ja antennijärjestelmät sekä siirtolinjat komponentteineen koko radiotaajuusspektrin alueella. Lisäksi osallistut kiinteiden ja liikuteltavien mastojen ylläpitoon.
Lue lisää
Suunnittelija (ympäristö- ja tilaturvallisuusasiantuntija)
28.07.2022 03:20
Haemme suunnittelijaa Kaartin jääkärirykmenttiin Helsingin Santahaminaan. Tehtävä on määräaikainen 31.10.2023 saakka. Ympäristö- ja tilaturvallisuusasiantuntijana vastaat tilojen käytön turvallisuuteen ja tehokkuuteen, ympäristönsuojeluun, varuskuntasuunnitteluun ja maankäyttöön liittyvien asioiden valmistelusta. Toimit Santahaminan saaren ympäristövastuuhenkilönä sekä työsuojeluun liittyvissä asioissa tilahallinnan ja sisäilma-asioiden asiantuntijana. Toteutat työpaikka- ja viranomaistarkastuksia sekä ympäristökatselmuksia sekä valmistelet työolojen riskienarviointia ja kehität varuskunnan ympäristöohjelmaa. Lisäksi osallistut rakennushankkeiden läpivientiin ja vuosikorjausten suunnitteluun. Tehtävään sisältyy vähän matkustamista kotimaassa.
Lue lisää
Lääkäri
27.07.2022 21:00
Haemme lääkäriä Sotilaslääketieteen keskukseen Kajaaniin. Lääkärinä työskentelet terveysaseman yleislääkärinä varusmiesten ja reserviläisten terveydenhuollossa. Lisäksi osallistut varusmiesten palvelukelpoisuusluokkien lääketieteelliseen määrittelyyn. Tehtävä sisältää työskentelyä lepo-osastolla ja tarvittaessa konsultointiavun antamista varusmies- ja kokelaslääkäreille. Osallistut maasto- ja sotaharjoitusten lääkintähuoltoon ja kenttälääkinnän koulutukseen sekä niiden kehittämiseen. Lisäksi olet mukana suunnittelemassa poikkeusolojen lääkintähuoltoa osana yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa mm. työajalla tapahtuvan liikunnan ja vuosittaisten kuntotestien avulla. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus kehittää itseään kenttälääkinnän osaajana.
Lue lisää
Merenkulkualiupseeri
27.07.2022 04:00
Haemme kahta merenkulkualiupseeria Rannikkolaivaston Upinniemen tukikohtaan Kirkkonummelle. Tehtävät sijoittuvat Rannikkolaivaston Hamina-luokan ohjusveneelle. Merenkulkualiupseerina osallistut aluksen ohjailuun vahdin merivahtiupseerina tai vahtipäällikkönä. Tehtävässä suunnittelet ja valmistelet aluksen käyttämät reitit. Tehtävääsi kuuluu myös merenkulkualan kaluston ja laitteiden huolto- ja ylläpitotyöt. Lisäksi osallistut palkatun henkilöstön ja varusmiesten merenkulku-, pelastus- ja kansialan koulutukseen. Toiminnallisina alaisina sinulla on aluksen varusmiehiä.
Lue lisää
Toimistosihteeri
26.07.2022 21:00
Haemme toimistosihteeriä Sotilaslääketieteen keskukseen Hattulaan Parolannummen terveysasemalle. Toimistosihteerinä vastaat terveysaseman työaikasuunnitelmien kokoamisesta, työaikaseurannan toteutumisesta, oikeellisuudesta sekä työaikakirjanpidon viemisestä SAP-järjestelmään. Vastaat terveysasemalle tulevien laskujen tarkastamisesta ja tiliöinnin oikeellisuudesta. Toimit myös osastokokouksissa sihteerinä ja laadit pöytäkirjan. Lisäksi vastaat varusmiehille hankittavien silmälasien hankintatilauksista ja yhteistoiminnasta kumppanuusoptikon kanssa sekä osallistut terveysaseman työterveyshuollon KELA-hakemuksen täyttämiseen.
Lue lisää
Sektorijohtaja
25.07.2022 21:00
Haemme sektorijohtajaa Järjestelmäkeskuksen tukijärjestelmäsektorille Riihimäelle. Vastuullesi kuuluvat projektitoiminnan tukeen sisältyvien palveluiden suunnittelu ja kehittäminen sekä toimintaa tukevien tietojärjestelmien hankintojen ohjaaminen. Johdat datakeskuspalvelun, kehitys- ja testausympäristön sekä järjestelmien suunnittelun ja raportoinnin työkalujen kehittämistä ja ylläpitoa. Vastaat asiantuntijapalveluiden, laitteiden ja lisenssien hankinnoista ja resurssien käytöstä. Ohjaat kehitys- ja ylläpitotiimin toimintaa, vastaat henkilöstöhallinnollisista asioista sekä laadit sektorin toiminta- ja taloussuunnitelman.
Lue lisää
Materiaalisihteeri
25.07.2022 21:00
Haemme materiaalisihteeriä Pansion tukikohtaan Turkuun. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Työskentelet Rannikkolaivaston esikunnan huolto-osastolla vastaten käyttöomaisuusyksiköiden täsmäytystyöstä mm. poistettavien materiaalien ja vahinkoasioiden kirjanpidon osalta. Osallistut materiaalivirtojen valvontaan seuraten saapuvia ja lähteviä lähetyksiä ja lähetysmääräyksiä. Lisäksi ohjaat ja avustat varastonhoitajia sekä koulutat PVSAP-järjestelmän loppukäyttäjiä ja laadit joukko-osastoille materiaalihallinon ohjeistuksia.
Lue lisää
Järjestelmäinsinööri (erikoisupseeri)
24.07.2022 21:00
Haemme järjestelmäinsinööriä erikoisupseerin virkaan Kirkkonummelle. Tehtävä sijoittuu Rannikkolaivaston Upinniemen tukikohtaan miinalaiva Hämeenmaalle. Järjestelmäinsinöörinä toimit aluksen taistelu- ja merenkulkujärjestelmien sekä tietoverkkojen ylläpitäjänä. Osallistut järjestelmien käyttöönoton, kunnossapidon ja kehittämisen suunnitteluun sekä ohjaukseen. Toimit aluksen järjestelmäpäällikön sijaisena ja osallistut satamavahtipalvelukseen vahtiupseerina. Pääasiallisten työtehtäviesi lisäksi osallistut aluksella kansityöskentelyyn, suojapalveluun ja varusmiesten koulutukseen sekä toimit asiantuntijana Hämeenmaa -luokan järjestelmäalan kursseilla. Kyseessä on alusympäristössä tapahtuva tehtävä, joka sisältää huomattavan määrän meripalvelusta vuositasolla. Työ alusympäristössä on fyysisesti vaativaa.
Lue lisää
Materiaalihallinnon asiantuntija (Materiaalisihteeri)
24.07.2022 21:00
Haemme materiaalisihteeriä Räjähdekeskukseen Ähtäriin. Työskentelet materiaalihallinnon asiantuntijana vastuutehtävinäsi varastointi ja varastointijärjestelmän materiaalitoimintojen toimenpiteet ja valvonta. Lisäksi vastaat henkilöstön neuvonnasta turvallisuusasioissa. Osallistut myös tilannekuvan ja -ilmoitusten ylläpitoon ja tiedottamiseen.
Lue lisää
ICT-tukihenkilö
21.07.2022 21:00
Haemme ICT-tukihenkilöä Puolustusvoimien tiedustelulaitokselle Rovaniemelle. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Vastaat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa erilaisten ICT-järjestelmien, palvelualustojen sekä laitteiden ylläpidon toteuttamisesta sekä sen dokumentoinnista. Työskentelet työasemien, tulostimien sekä oheislaitteiden parissa kehittyvässä ympäristössä ja teet mm. yksittäisien laitteiden sekä suurempien kokonaisuuksien käyttöönottoa. Tehtävänhoitaja toimii yhteyshenkilönä rakennusprojekteissa Pohjois-Suomen alueella. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta 1-10 vuorokautta kuukaudessa
Lue lisää
Suunnittelija (informaatioteknologia)
21.07.2022 11:30
Haemme suunnittelijaa tietotekniikan kehitys- ja asiantuntijatehtäviin Puolustusvoimien tiedustelulaitokselle Jyväskylän Tikkakoskelle. Tehtävässä toimitaan osana asiantuntijatiimiä, joka vastaa laajan järjestelmäkokonaisuuden suunnittelusta, kehittämisestä, integraatiosta ja ylläpidosta. Tehtävässä tarvitaan monenlaista osaamista, kuten: • Järjestelmä- ja ohjelmistosuunnittelu • Ohjelmointi- ja skriptikielet • Järjestelmäintegraatio • Relaatiotietokannat sekä NoSQL • Elasticsearch • Linux • Virtualisointi ja konttiteknologiat • Automatisointi Sinun ei tarvitse osata kaikkea, mutta joltain osa-alueelta on tärkeää olla syvällistä osaamista, jolla tuot tiimiin lisäarvoa sekä saat otteen tarvittavalla tasolla muihin osa-alueisiin. Tiimi pyrkii toimimaan ketterästi sekä automatisoimaan rutiineja. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta 15- 20 vuorokautta vuodessa, joista osa on ulkomailla.
Lue lisää
Huoltomies (lentovarustehuoltaja)
21.07.2022 10:30
Haemme huoltomiestä Utin jääkärirykmenttiin Kouvolaan. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2024 asti. Tehtävänäsi on lentovarusteiden määräaikaishuolto-, vikakorjaus-, testaus-, tarkastus- ja modifikaatiotyöt. Varusteita, joita huollat ovat mm. lentokypärät, pimeänäkölaitteet, pelastusliivit, merilentopuvut ja pelastautumisvarusteet sekä happipullot ja hätälähettimet. Teet myös lentoteknisen alan vaatetusmateriaalin huoltoa ja käyttökunnossapitoa. Lisäksi toimit myös asiakaspalvelutehtävissä lentovarustevarastolla sekä huolehdit materiaalikirjanpidosta.
Lue lisää
Järjestelmäinsinööri (tietojärjestelmäinsinööri)
17.07.2022 21:00
Haemme järjestelmäinsinööriä Jääkäriprikaatiin Rovaniemelle. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Toimit tietojärjestelmäinsinöörinä tietohallinnossa osallistuen toimintatapojen kehittämiseen, käyttöoikeuksien hallintaan, tietohallinnon dokumentointiin ja tietohallinnon tilannekuvan luomiseen. Lisäksi osallistut MAALEIJONA-järjestelmän ylläpitoon ja vastaat varastoitavan kaluston vaatimusten mukaisuudesta ja teknisestä toimivuudesta. Osallistut myös Jääkäriprikaatin tietohallinnon ohjeiden ja määräysten ylläpitoon ja laadintaan sekä valvot niiden toteutumista.
Lue lisää
Osastoinsinööri (erikoisupseeri)
11.07.2022 05:00
Haemme osastoinsinööriä (erikoisupseeria) Puolustusvoimien tiedustelulaitokselle Helsinkiin, Tampereelle tai Tikkakoskelle. Tehtäväkokonaisuus liittyy sotilastiedustelun tiedonhankintakykyjen käytön suunnitteluun ja kehitystyöhön sekä eri projekteissa tehtyjen toiminnallisuuksien tuotteistamiseen palvelukokonaisuuksiksi. Toimit tuotepäällikkönä ja asiantuntijana sensorien ja sensori-integraation osa-alueilla yhteistoiminnassa Puolustusvoimien eri yksiköiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävään sisältyy matkustamista kotimaassa noin 10-20 vrk/v ja ulkomailla 10-20 vrk/v.
Lue lisää
Järjestelmäaliupseeri (johtamisjärjestelmät)
10.07.2022 21:00
Haemme järjestelmäaliupseeria Sotilaslääketieteen keskuksen esikuntaan Riihimäelle. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.10.2022 - 31.12.2024. Järjestelmäaliupseerina toteutat tietoliikenneverkkojen ylläpitotoimet ja varmistat johtamisjärjestelmän (JOJÄ) käytettävyyden. Osallistut Maavoimien tietojärjestelmien, JOJÄ-alan sekä lääkintähuollon valtakunnallisen tilannekuvajärjestelmän teknisten edellytysten luomiseen. Toteutat Sotilaslääketieteen keskuksen johtamis- ja viestimateriaalin kunnossapidon ja niihin liittyvän SAP-kirjanpidon. Toimit JOJÄ-alan kouluttajana henkilökunnalle ja reserviläisille.
Lue lisää
Suunnittelija (koulutusten suunnittelu)
6.07.2022 21:00
Haemme suunnittelijaa koulutusten suunnittelutehtäviin Pääesikuntaan Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Vastaat operatiivisen toimialan vastuulla olevan koulutuksen kehittämisestä yhteistyössä operatiivisten toimijoiden ja koulutustoimialan kanssa. Osallistut valtakunnallisesti henkilöstön kansallisen ja kansainvälisen koulutuksen koordinoimiseen, järjestämiseen ja kehittämiseen. Valmistelet perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksen operatiiviset vaatimukset sekä osallistut kurssien valmisteluihin yhteistoiminnassa Maanpuolustuskorkeakoulun kanssa. Osallistut lisäksi harjoitustoiminnan valmisteluun.
Lue lisää
Suunnittelija (kansainvälinen yhteistoiminta, NATO)
6.07.2022 21:00
Haemme suunnittelijaa Pääesikuntaan Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Suunnittelijana pidät yhteyttä ulkomailla palvelevaan Puolustusvoimien henkilökuntaan ja ylläpidät jatkuvaa tiedonvaihtoa kansainvälisiin yhteistoimintakumppaneihin. Toimit Pääesikunnan operatiivisen johdon asiantuntija-apuna kansainvälisissä operatiivisen alan asioissa, erityisesti Natoon liittyen. Koostat viikkokatsauksen sekä pidät yhteyttä muihin Puolustusvoimien yksiköihin ja tarvittaessa myös keskeisiin viranomaisiin kansainvälisiin asioihin ja erityisesti Natoon liittyen. Osallistut Pääesikunnan suunnitteluosaston kansainväliseen yhteistoimintaan liittyvien tehtävien valmisteluun ja toteuttamiseen operatiivisen osaston osalta.
Lue lisää
Suunnittelija (kansainvälinen yhteistoiminta)
6.07.2022 21:00
Haemme suunnittelijaa Pääesikuntaan Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Suunnittelijana kehität Puolustusvoimien operaatiokeskuksen kansainvälistä yhteistoimintaa. Seuraat puolustusyhteistyöosapuolten Suomelle jakamaa operatiivista raportointia ja vastaat tilannekuvan kokoamisesta. Vastaat myös Puolustusvoimien tilanteen kokoamisesta englanniksi ja tilannetiedon jakamisesta kansainvälisille yhteistoimintaosapuolille. Tuet Puolustusvoimien johtoa valmistelemalla raportteja ja muistioita kansainvälisten yhteistoimintaosapuolten operatiivisesta tilanteesta.
Lue lisää
Tutkimusinsinööri (logistiikkatietojärjestelmät)
6.07.2022 21:00
Haemme tutkimusinsinööriä Pääesikuntaan Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Vastaat logistiikan tilannekuvan kehittämiseen tarvittavan käytännön tietojärjestelmätuen antamisesta sekä suunnittelet järjestelmien käyttöä ja toimintamalleja. Vastaat myös logistiikkaosastolla käytössä olevien johtamisjärjestelmien ylläpidosta sekä käytön kouluttamisesta henkilökunnalle ja reserviläisille. Osallistut logistiikan johtamisen tuen kehittämiseen sekä vastaat digitalisaatioon liittyvien projektien ja pilotointien läpiviennistä.
Lue lisää
Tutkija (sektorijohtaja)
29.06.2022 21:00
Haemme tutkijaa sektorijohtajaksi Puolustusvoimien Tiedustelulaitokseen Jyväskylän Tikkakoskelle. Vastaat sektorin tehtävien johtamisesta ja toteutuksesta sekä työstä yhteistoimintaosapuolien kanssa. Lisäksi vastaat sektorisi toiminnan kehittämisestä automatisoidumman tuotannon mahdollistamiseksi. Vastaat asiantuntijana paikkatietoaineistojen käsittelystä, analysoinnista ja jakelusta asiakkaille sekä edellisiin liittyen uusien menetelmien tutkimuksesta, kehittämisestä ja käyttöönotosta. Osallistut kehittämisprojekteihin, joihin liittyy yhteistoimintaa alan kansainvälisten toimittajien kanssa sekä tiedonhankintaa alan konferensseista. Vastaat paikkatietoaineistojen tuotantoympäristön päivittäisestä tietohuollosta. Sektorisi vastaa eri lähteistä kerätyn tiedon muokkaamisesta paikkatietoympäristöissä analysoitavaan muotoon sekä tuotetun datan analysoinnista ja tuotteistamisesta jatkokäsiteltävään muotoon. Tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa ja ulkomailla noin 10 - 20 pv/v.
Lue lisää
Järjestelmäinsinööri (erikoisupseeri, johtamisjärjestelmät)
27.06.2022 21:00
Haemme järjestelmäinsinööriä erikoisupseerin virkaan Merivoimien esikuntaan Upinniemeen Kirkkonummelle. Tehtävässä toimit asiantuntijana tietojärjestelmien rakentamis- ja ylläpitotöiden toteutuksissa ja suunnitteluissa Merivoimien vastuualueella. Toteutat Merivoimien tietojärjestelmien käyttöjärjestelmäasennukset, ohjelmistokonfiguraatiot sekä fyysiset laite- ja yhteysasennukset. Toimit asiantuntijana Merivoimien tietoliikennejärjestelmien kehittämiseen liittyvissä tehtävissä sekä yhtenä Merileijona-järjestelmän pääkäyttäjänä. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa useita kertoja kuukaudessa.
Lue lisää
Henkilöstösuunnittelija (rekrytointi)
23.06.2022 06:00
Haemme henkilöstösuunnittelijaa Puolustusvoimien tiedustelulaitokselle Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Henkilöstösuunnittelijana osallistut Tiedustelulaitoksen rekrytointeihin ja henkilöstösuunnitteluun. Vastaat uusien tehtävien rekrytointiaikataulusta ja hakuilmoitusten valmistelusta sekä osallistut nimitysmuistioiden kirjoittamiseen ja muiden rekrytointiasiakirjojen valmistelemiseen. Toimit yhteistyössä esimiesten kanssa sekä koulutat ja opastat esimiehiä rekrytointeihin liittyen. Osallistut lisäksi rekrytointiin liittyvien turvallisuusselvitysten käsittelyyn.
Lue lisää
Vahtimestari
23.06.2022 06:00
Haemme vahtimestaria Puolustusvoimien tiedustelulaitokselle Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Vahtimestarina osallistut: - järjestyksen ja turvallisuuden sekä turvallisuustilannekuvan ylläpitämiseen - kulunvalvontaan - avainhallintaan - vieraiden saattamiseen ja valvontaan - vierailujen ja tapahtumien turvallisuusjärjestelyihin - kuriiri- ja kuljetustehtävien toteuttamiseen (myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle)
Lue lisää
Koneupseeri
28.02.2022 06:00
Haemme kahta koneupseeria erikoisupseereiksi Rannikkolaivastoon Turkuun. Kyseiset alustehtävät sijoittuvat Pansion tukikohtaan Rauma-luokan ohjusveneelle. Toimit aluksen II-koneupseerina, koulutat kone- ja suojapalvelua sekä toimit konealan vahtitehtävissä. Johdat, koulutat ja valvot alushuollon käytännön toimenpiteitä koneiden ja laitteiden osalta sekät toimit savusukellusryhmän johtajana. Toimit myös oman vahtisi vastuullisena konemestarina sekä suunnittelet ja toteutat kone-, liikunta-, ja yleismerisotilaallisen alan oppitunteja ja harjoituksia. Kyseessä on alusympäristössä tapahtuva tehtävä, joka sisältää paljon meripalveluvuorokausia. Työ alusympäristössä on fyysisesti vaativaa. Avoinna olevat tehtävät ilmoitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.
Lue lisää
Järjestelmäinsinööri (erikoisupseeri, Rauma-luokka)
16.01.2022 21:00
Haemme järjestelmäinsinööriä erikoisupseerin virkaan Turkuun. Tehtävä sijoittuu Rannikkolaivaston Pansion tukikohtaan Rauma-luokan ohjusveneelle. Tehtävässä toimitaan aluksen taistelujärjestelmän operaattori- ja ylläpitotehtävissä. Vastaat aluksen taistelujärjestelmän ja merenkulkuelektroniikan toimintakunnosta sekä osallistut järjestelmien käytön, kunnossapidon ja kehittämisen suunnitteluun. Johdat sekä toteutat järjestelmien käyttö- ja määräaikaishuoltoja. Lisäksi osallistut asiantuntijana aluksen taistelujärjestelmän käyttö- ja ylläpitokoulutukseen. Kyseessä on alusympäristössä tapahtuva tehtävä, joka sisältää noin 50-100 meripalveluvuorokautta vuositasolla. Työ alusympäristössä on fyysisesti vaativaa. Avoinna oleva tehtävä ilmoitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.
Lue lisää
Varastonhoitaja (räjähtävä materiaali)
11.01.2022 21:00
Haemme räjähdevaraston vastuullista varastonhoitajaa 2. Logistiikkarykmenttiin Hattulaan. Räjähtävän materiaalin vastuullisena varastonhoitajana vastuualueenasi on valmiusvarastointi Panssariprikaatin tarpeita tukien. Toimit työnjohdollisena esimiehenä räjähdetyöntekijöille sekä muiden räjähdevarastonhoitajien sijaisena. Johdat työtä tai valvot räjähdetyön toteuttamista vastuulleesi määriteltyjen räjähdevarastojen osalta. Osallistut tarvittaessa myös muihin varastotöihin. Tehtävääsi sisältyy ADR-kuljetusten asiakirjahallintoa, SAP-kirjanpitotehtäviä ja materiaalitoimintojen kehittämistä. Avoinna oleva tehtävä ilmoitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.
Lue lisää
Palaa alkuun