Avoimet tehtävät - pvrekry.fi

Avoimet tehtävät

Haluatko työskennellä Puolustusvoimissa? Rekrytoimme vuosittain noin 400 siviiliä, erikoisupseeria ja aliupseeria. Alla näet tällä hetkellä avoimet tehtävämme. Tutustu ja hae!

Miten haen?

Tee hakemus ja katso lisätiedot tehtävästä osoitteessa valtiolle.fi.

Kerro hakemuksessasi, miten osaamisesi ja henkilökohtaiset ominaisuutesi sopivat hakemaasi tehtävään. Käytämme rekrytoinnissa vain ilmoittamiasi tietoja. Jos saat haastattelukutsun, varaa haastattelua varten työ- ja koulutodistukset sekä virallinen henkilötodistus. Haastattelun yhteydessä sinulle voidaan teettää esimerkiksi soveltuvuusarviointi sekä turvallisuusselvitys.

Sotilastehtävärekrytointiin kuuluu 12 minuutin juoksutesti. Rekrytointiprosessi kestää noin kolme kuukautta. Ilmoitamme valintapäätöksestä kaikille hakijoille.

Jos haku ei tärppää ensimmäisellä kerralla, älä lannistu. Uusia tehtäviä tulee hakuun aika ajoin. Jos sinulla on kysyttävää hakemisesta, ota yhteyttä meihin: rekrytointi.pvpalvk(at)mil.fi tai Facebookissa Puolustusvoimien rekrytointi -sivustolla.

Nyt haemme

ICT-asiantuntija (puhekommunikaatiojärjestelmä)
20.10.2021 21:00
Haemme ICT-asiantuntijaa puhekommunikaatiojärjestelmän asiantuntijatehtävään 3. Logistiikkarykmenttiin Jyväskylän Tikkakoskelle. Tehtävänhoitajan päävastuujärjestelmä on Ilmavoimien operatiivinen puhekommunikaatiojärjestelmä (PUHKO) tietoverkkoineen. Tehtävään kuuluvat lisäksi ilmavoimalliset muut langalliset / langattomat kommunikaatiojärjestelmät. Tehtävässä vaikutetaan Ilmavoimien puhekommunikaatiojärjestelmän rakentamiseen teknisellä tasolla, tuodaan kokonaisnäkemystä tehtäviin teknisiin ratkaisuihin ja osallistutaan puhekommunikaatiojärjestelmän käyttöönottoon ja ylläpitoon. Tehtävässä vastataan 1-tason kunnossapidon, käyttöönottojen ja modifikaatioiden suunnittelusta, ohjaamisesta ja teknisen etähallinnan toteuttamisesta. Tehtävänhoitajana suunnittelet ja toteutat yksikön vastuualueen puhekommunikaatiojärjestelmän kunnossapitoa, muutoksia, käyttöönottoa ja etähallintaa kaikissa valmiustiloissa. Lisäksi annat teknistä asiantuntijapalvelua huollon 1- ja 2- tasoille.
Lue lisää
Lääkäri
20.10.2021 09:00
Haemme lääkäriä Kajaanin varuskunnan terveysasemalle. Tuotat varuskunnan terveydenhuoltoon liittyviä palveluja yhteistyössä terveysaseman muun henkilöstön kanssa. Osallistut lääkäritasoisen hoidon tuottamiseen asevelvollisille. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua maasto- ja sotaharjoitusten lääkintähuoltoon sekä kenttälääkinnän koulutukseen. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa mm. työajalla tapahtuvan liikunnan ja vuosittaisten kuntotestien avulla. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus kehittää itseään kenttälääkinnän osaajana ja osallistua poikkeusolojen lääkintähuollon suunnitteluun osana yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa. Puolustusvoimat tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm. - tutkitusti hyvän työilmapiirin - mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen - etenemismahdollisuuksia tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla - palvelussuhdeasuntoja - liikuntamahdollisuuksia - virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön - tuetun työpaikkaruokailun Haluatko tietää tarkemmin, millaista on työ Puolustusvoimissa? Tutustu monipuolisiin tehtäviimme uratarinoiden kautta osoitteessa https://puolustusvoimat.fi/uratarinat
Lue lisää
Laitoshuoltaja
18.10.2021 11:30
Haemme laitoshuoltajaa Sodankylän terveysasemalle. Vastaat korkean puhtaus- ja hygieniatason ylläpitämisestä terveysasemalla sekä harjoitusalueen ensihoitoasemilla. Muita tehtäviäsi ovat mm. välinehuollon koordinointi, jätehuollon järjestelyt, vaatehuollon suunnittelu ja kemikaalivastaavana toimiminen. Lisäksi perehdytät henkilöstöä omaan ammattialaasi liittyen.
Lue lisää
Sotilasinsinööri (Erikoisupseeri)
18.10.2021 05:15
Haemme sotilasinsinööriä erikoisupseeriksi Puolustusvoimien tutkimuslaitokseen Riihimäelle. Toimit salausjärjestelmien tutkimusalalla ja painopistealueenasi on puolustusvarustuksen kybersietoisuus. Rakennat ja ylläpidät tutkimussuorituskykyä sekä toimit kehityshankkeiden kybertutkimuksen asiantuntijatehtävissä. Vastaat alasi tieteellisen ja teknologisen kehityksen seurannasta ja sen jalkauttamisesta Puolustusvoimien toimintaan.
Lue lisää
Suunnittelija (TRSS)
17.10.2021 21:00
Haemme suunnittelijaa toiminnan ja resurssien suunnittelun sekä seurannan tehtävään (TRSS) Järjestelmäkeskukseen Tampereelle. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2026 saakka. Suunnittelijana ohjaat ja valvot vastuuosastosi rahoituksen suunnittelua ja seurantaa sekä osallistut taloushallinnon toimenpiteisiin, rahoituksen suunnitteluun, toimeenpanoon, hallintaan, seurantaan ja raportointiin. Lisäksi tuotat osuuksia TRSS-tuotteisiin, johtoryhmien ja erilaisten kokousten aineistoihin sekä erillisselvityspyyntöjen vastauksiin. Työssäsi käytät PVSAP- ja muita tietojärjestelmiä sekä office-sovelluksia.
Lue lisää
Sotilaspoliisialiupseeri
15.10.2021 07:00
Haemme sotilaspoliisialiupseeria Uudenmaan prikaatiin Paraisille. Työskentelet Gyltön vartiossa ja toimit varuskunnan vartioston kenttäjohtajana sekä sammutusmiehenä. Tehtäviisi kuuluu mm. valvoa turvallisuutta ja järjestystä, ohjata päivystys- ja vartiotehtävissä olevia sotilaita sekä ylläpitää vastuualueesi turvallisuuskuvaa ja raportoida poikkeavuuksista esimiehille. Toimit myös sotilaspoliisiajoneuvon kuljettajana sekä sotilaspoliisiveneen kuljettajana/miehistössä ja vastaat osaltasi vartioston merenkulkuvälineiden kunnossapidosta. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä merenkulkutaitoa sekä taitoa käsitellä erilaisia koneita, kuten trukkia sekä palo- ja pelastusvälineitä. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä.
Lue lisää
Hankkija
14.10.2021 08:00
Haemme hankkijaa Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikuntaan Tampereelle. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 saakka. Hankkijana tarkastat ja hyväksyt PVSAP-järjestelmän hankintaehdotuksia muuhun kaupalliseen valmisteluun. Toteutat hankintalain kansallisen kynnysarvon alittavia pienhankintoja ja puitesopimuksiin perustuvia kotiinkutsuja Puolustusvoimien sisäisen ohjeistuksen mukaisesti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu Järjestelmäkeskuksen teknisten asianhoitajien opastamista SAP-hankintaehdotusten laatimisessa.
Lue lisää
Projektipäällikkö (johtamisjärjestelmätoimiala)
13.10.2021 21:00
Haemme projektipäällikköä Järjestelmäkeskukseen Tampereelle. Tehtävä on määräaikainen 28.2.2025 saakka. Projektipäällikkönä johdat vuosina 2021 - 2024 johtamisjärjestelmätoimialan kehittämiseen liittyvää projektia. Toimit Puolustusvoimien projektihenkilöstön ja toimittajan asettamien henkilöiden työnjohtajana. Johdat projektin läpiviennin antamalla tehtävät ja valvomalla niiden toteutumista (mm. hankinta-asiakirjat, tekniset ja kaupalliset neuvottelut, vaatimustenhallinta, materiaalit, laitteet ja ohjelmistot). Vastaat projektisuunnitelmasta ja rakentamisvaiheessa mm. testauksista, kenttäkokeista ja käyttöönotoista sekä riskienhallinnasta. Tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa 7-10 kertaa kuukaudessa sekä mahdollisesti ulkomailla 1-2 kertaa vuodessa.
Lue lisää
ICT-asiantuntija
13.10.2021 06:00
Haemme ICT-asiantuntijaa Ilmavoimien esikuntaan Jyväskylään Tikkakoskelle. Tehtävä on määräaikainen 30.9.2022 saakka. Vastaat tietohallinnon suunnittelusta, ohjauksesta ja toteutuksesta. Vastuualueeseesi kuuluu Puolustusvoimien yhteiskäyttöiset operatiiviset ja hallinnolliset johtamisjärjestelmäpalvelut sekä niitä tukevat ulkoiset viestiyhteydet. Tehtäviisi kuuluu tietojärjestelmien käytönhallinta sekä uusien järjestelmien vaatimusten määrittely ja niiden rakentaminen, ohjaaminen ja valvonta.
Lue lisää
Varastomies
11.10.2021 21:00
Haemme neljää varastomiestä 3. Logistiikkarykmentin Haapajärven varastolle. Tehtävät ovat määräaikaisia 31.12.2022 saakka. Toimit materiaalilähetysten ja vastaanottojen valmistelu- ja suoritustehtävissä. Lisäksi osallistut materiaalintarkastuksiin, huoltoihin, siirtovalmisteluihin, kuormauksiin sekä materiaalin valvontaan.
Lue lisää
Korkeakouluharjoittelija (viestintäala)
10.10.2021 21:00
Pääesikunnan viestintäosastolle haetaan kahta korkeakouluharjoittelijaa monipuolisiin viestinnän tehtäviin. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu sisällöntuotanto sosiaalisessa mediassa ja puolustusvoimat.fi-sivustolla sekä osallistuminen Puolustusvoimien some-viestinnän kehittämiseen ja kouluttamiseen. Odotamme hakijalta monipuolisia viestinnän valmiuksia. Työssä vaaditaan suomen kielen erinomaista kirjallista taitoa sekä selkeää suullista ilmaisua.
Lue lisää
Opetusaliupseeri
10.10.2021 21:00
Haemme opetusaliupseeria Maasotakouluun Haminaan. Toimit Tulipatterin kenttätykistölinjan jaoksen varajohtajan tehtävässä ja vastaat oman jaoksesi koulutuksen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Lisäksi vastaat joukon hallussa olevan materiaalin säilytyksestä ja toimintakunnosta sekä koulutustapahtumien suunnittelusta, valmistelusta ja toteutuksesta palvelusturvallisuudesta huolehtien.
Lue lisää
Kurssisihteeri
7.10.2021 21:00
Haemme kurssisihteeriä Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikuntaan Riihimäelle. Tehtävä sijoittuu Logistiikkakouluun. Logistiikkakoulu (LOGK) antaa upseerikoulutuksen tutkintoihin sisältyvää logistiikan koulutusta sotatieteen kandidaatti- ja maisteriopintojen logistiikkaopintosuunnille. Lisäksi Logistiikkakoulu antaa puolustusvoimien ja kumppanien henkilöstölle huollon ja logistiikan täydennyskoulutusta kuljetuksissa, täydennyksissä, huoltopalveluissa, kunnossapidossa, lääkintähuollossa, johtamisessa ja johtamisjärjestelmissä. Kurssi- ja opintoasiainsihteerinä vastaat Logistiikkakoulun kurssien opintoasioiden hoitamisesta. Lisäksi hoidat Logistiikkakoulun sekä koko Riihimäen varuskunnan kurssilaisten oppilasmajoitusasioita sekä Logistiikkakoulun luokkavarauksia sekä toimit koulun toimistosihteerin sijaisena. Opintoasian hoitamiseen sisältyy mm. opintojen tietojen ja lisenssien tallentamista tietojärjestelmiin sekä todistusten ja stipendien laatimista kurssien päättämiseen liittyen. Tehtävä on ensisijaisesti asiakaspalvelutehtävä.
Lue lisää
Taistelusukeltaja
7.10.2021 07:00
Haemme taistelusukeltajaa Rannikkoprikaatin sukeltajakouluun Kirkkonummelle. Sukeltajakoulu on Puolustusvoimien perusyksikkö, joka päätehtävänään kouluttaa kaikki Puolustusvoimien sukeltajat, kehittää raivaaja-, taistelu-, työ- ja syväsukeltajatoimintaa sekä osallistuu sukellusvirka-aputehtäviin ja Puolustusvoimien kansainväliseen toimintaan. Sukeltajakoulu koostuu yksikön johdosta sekä raivaaja- ja taistelusukeltajalinjoista. Tehtävässä toimit taistelusukeltajalinjan kouluttajana. Suunnittelet ja toteutat sukelluskoulutukset varusmiehille sekä palkatulle henkilöstölle. Toteutat myös oman erikoisalasi (viesti, pioneeri, lääkintä tai tarkka-ampuja) koulutuksen. Toimit Puolustusvoimien sukeltajana ja sukeltajakoulun vääpelin sijaisena.
Lue lisää
Järjestelmäinsinööri
1.08.2021 21:00
Haemme järjestelmäinsinööriä Ilmasotakouluun Jyväskylän Tikkakoskelle. Toimit asiantuntijana mm. ilmavalvonnan, lennonvarmennuksen sekä taistelunjohdon tieto- ja tiedonsiirtojärjestelmien elinkaareen liittyvissä tehtävissä. Toimit lisäksi Ilmapuolustuksen kohdearkkitehtuurin liityntäverkon (IOPLIVE) järjestelmävastuuhenkilönä ja tuet järjestelmän suunnittelutyötä sekä vastaat IOPLIVE-verkkojen toimivuudesta. Tehtävään liittyy matkustamista kotimaassa noin 30 vrk/vuodessa. Avoinna oleva tehtävä ilmoitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.
Lue lisää